Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

14.9.2013 Memoriál ing Jana Findejse + TOP DALMATIN 2012

Všichni Assonanza dalmatínci splnili na této klubové výstavě vše, co si předsevzali a ještě něco navíc. :-)

Naše princezny Amia a Argia byly uchovněny bez podmínky a v současné chvíli je již 6 jedinců ze 7 z našeho vrhu A uchovněno bez podmínky. Excelentní vysvědčení pro tento vrh!

Fotogalerie MJF Blansko 2013 a ASSONANZA DALMATÍNCI :-)

GCh. Atillio Di Assonanza

Ale začněme od začátku.....

Dle už dávného plánu vyrážíme do Blanska v pátek odpoledne společně s dalšími z naší party a během cesty ještě doladujeme plánovanou večeři na Zámecké sýpce.


Naši posádku tvoří Aida, Argia, Ati a Argo.

Pří­jíždíme k hotelu a vidíme, že venku se procházejí svatebčané. Když viděli naše auto plné dalmatinů (Aida, Argia, Atillio,Argo), tak se hned stáváme středem jejich pozornosti a přichází za námi sama nevěsta se svým fotografem a chce se s našimi puntíky vyfotit . První foto na přání je, jak všichni 4 postupně vyskakují z auta a poté následuje focení s něvěstou, jen trnu, jestli to přežijí šaty nevěsty. Naše smečka si to užívá a pak vyrážíme procházku.

Je čas naší večeře :-)

A ta se tedy opravdu povedla. Sešla se nás pěkná partička a tak se sedělo a sedělo, povídalo a povídalo, pilo a pilo, výbuchy smíchu nebyly vyjímkou ..... :-) Nouze nebyla opravdu o nic. Náš stůl byl stále plný, jistila to vynikající kuchyně /jen u Helči došlo k seku a na kuřecí ji kuchař nasypal koření na ryby :-)), tak to teda fakt nemusela/ , úžasné vínko (bílé i červené) a tak není divu, že čas utíkal velice rychle a sedělo se opravdu velmi dlouho! Na závěr si pánská část dávala ještě panáčky. :-) No tak to jen, abyste měli představu, jak jsme si to v pátek v Blansku užili. Všem moc děkujeme za skvělou společnost a už tedˇse těšíme na další setkání. Tohle jsou ty správné výstavy!

A je tu sobotní ráno!

Stejně jako už v pátek večer i v sobotu ráno prší, takže nikam nespěcháme a jen doufáme, že hustý déštˇse postupně zmírní. Společná snídanička a vyrážíme ke kruhu, kde chlapi již postavili stany. Výstavní oblečení nikdo neřeší, jelikož je všude mokro a bláto.

A začíná výstava......

Z našich jde první Atillio do třídy otevřené, kde je celkem 6 psů.

GCh. ATILLIO DI ASSONANZA

rozhodčí: László Erdős (Hu)
třída: otevřená (6/6)

  • Výborný 1, CAC
  • Ati se tím stává stejně jako jeho bráška Argo čekatelem klubového šampiona DK ČR

Ati má svůj den a skvěle se prezentuje, což i pan rozhodčí vyzdvihuje v samotném závěru a v umístění má celkem jasno, zadává čtvrté, třetí, druhé místo a vyhrává náš Ati.


GCh. Atillio Di Assonanza při prezentaci ve třídě otevřené (6/6), ze psů nejpočetněji zastoupená třída.


GCh. Atillio Di Assonanza, tř. otevřená, Exc. 1, CAC


GCh. ARGO DI ASSONANZA

rozhodčí: László Erdős (Hu)
třída: šampionů (3/3)

  • Výborný 2, res. CAC

Archie zvládá svoji prezentaci v kruhu stejně dobře jako jeho bráška a odnáší si od pana rozhodčího moc pěkný posudek a končí nakonec na druhém místě.


Argo Di Assonanta, tř. šampionů, vpravo WW Florián od Bílé laně, vítěz třídy šampionů.


Argo Di Assonanza, tř. šampionů, Exc. 2, res. CAC

Ch. ANDINO DI ASSONANZA

rozhodčí: László Erdős (Hu)
třída: čestná (2/2)

  • Výborný 2

Andy si ráno bohužel obnovil zranění tlapky, ale i přes tuto nepříjemnost to s Anetkou zvládli v kruhu skvěle a splnili cíl kvůli kterému na klubovou výstavu jeli, stejně jako všichni ostatní assonanza dalmatínci!

A začínají feny.....


Tady Miušce ještě pusinku :-) těsně přej jejím nástupem do kruhu do třídy otevřené (12/11), která je nejpočetněji zastoupená ze všech tříd na výstavě.

AMIA DI ASSONANZA

rozhodčí: László Erdős (Hu)
třída: otevřená (12/11)

A zde musím opravdu smeknout.

Miuška se svým páníčkem po roční výstavní pauze opět nastupují do kruhu s deseti dalšími fenami, z nichž převážná většina jsou ostřílené výstavní feny. Prezentaci zvládají skvěle jak v postoji tak pohybu a po posouzení všech 11 fen začíná výběr na první čtyři místa. A tedˇse podržte, naše Mia se svým páníčkem se dostává až mezi nejlepších 6 fen této třídy, nakonec z kruhu odcházejí jako šestí, ale pro mě Miuška se svým páníčkem byli vítězové celé výstavy. Velká gratulace rodině Šlapalových a ještě jednou mega gratulace panu inženýrovi Zdeňkovi Šlapalovi, který tvoří s Miou tak úžasný tým!


Amia Di Assonanza, tř. otevřená (12/11) mezi nejlepšími 6 fenami třídy otevřené!


Krásná Amia Di Assonanza


Miuščina úžasná rodina! Jsme šťastni, že naše Mia má takový domov plný lásky a porozumnění! To je asi to největší štěstí pro chovatele.......


Naše partička stále v dobré náladě :-)

Ch. ARGIA DI ASSONANZA

rozhodčí: László Erdős (Hu)
třída: šampionů (5/5)

  • Výborná

Argia Di Assonanza, tř. šampionů (5/5), naše černoočka si prezentaci v kruhu užívá :-)

C.I.B. DOLCE VITA´S AIDA

rozhodčí: László Erdős (Hu)
třída: čestná (4/4)

  • Výborná 4

Pyšná matka našeho vrhu " A ", sladká a jedinečná Aida, které se spolu s Oliverem narodily tyto úžasné děti, z nichž je už 6 jedinců ze 7 uchovněno!! A nejen to…mnohé z nich již nyní v necelých 2,5 letech zdobí ty nejvyšší tituly! Atillio je již sám otcem 12 dětí v Německu. Jsme štastni, že právě tato fena se stala zakladatelkou naší chovatelské stanice a celý život ji budeme vděčni za tento velikánský dar!!


C.I.B. Dolce Vita´s Aida

Tak a končí posuzování fen a začíná slavnostní vyhlašování klubové soutěže " TOP DALMATIN 2012",kde do výsledků v roce 2012 výrazně promluvily právě odchovy naší chovatelské stanice především náš tygřík Atillio Di Assonanza, prvně v historii vítěz 3 kategorií najednou v jedné výstavní sezoně!

TOP DALMATIN 2012

Ceny předává paní předsedkyně Mgr. Dagmar Coubalová a vzhledem k nemoci Moniky Pelíškové (ch. s.Monarte Rich), která celou výstavu v Blansku zorganizovala včetně zajištění cen nejen pro MJF tak i pro Top dalmatina, ji zastoupila při vyhlašování Ludmila Machačová (ch.s. Royal Stuart).

Jsme připraveni s Atim u kruhu,aby náš tygřík postupně převzal všechny tři kategorie, kde zvítězil.


Stále úsměv na tváři :-)

Vyhlašuje se TOP JUNIOR 2012 a celému vyhlašení přihlíží i sám pan rozhodčí László Erdős

Nas­tupujeme s Atim do kruhu a přebíráme ceny za TOP JUNIORA 2012, nejen pohár, ale tento rok pejsci dostávají i nádherné šerpy! Bylo to velice milé překvapení a pejskům opravdu moc moc slušely!


GCh. Atillio Di Assonanza (28 měsíců), TOP JUNIOR 2012


GCh. Atillio Di Assonanza (28 měsíců), TOP JUNIOR 2012

Vyhlašuje se TOP DALMATIN ČESKÝCH VÝSTAV 2012

Jsme s Atim u kruhu připraveni převzít i tuto druhou cenu, kde se Ati stal absolutním vítězem bez ohledu na věk a pohlaví jedinců. Najednou ale slyšíme, že je vyhlášen vítězem této kategorie C.I.B. Enrico Bazzi Raul (Riči). Zůstáváme tedy stát u kruhu a moje velká úcta k tomuto psovi mi nedovolí ihned tento omyl řešit........

Vyhlašuje se ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOP DALMATINA 2012

Ano je to opět Ati :-), nastupujeme tedy do kruhu a dostáváme krásný pohár za tuto kategorii!


GCh. Atillio Di Assonanza, ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOP DALMATINA 2012

Při gratulaci za tuto kategorii informuji paní předsedkyni o vzniklém omylu při vyhlašování Top dalmatina českých výstav 2012. Po telefonickém rozhovoru s Monikou Pelíškovou sama uvádí věci na pravou míru i s omluvou a na úplném konci MJF 2013 je Atimu v kruhu předána cena i za tuto vítěznou kategorii, tedy TOP DALMATIN ČESKÝCH VÝSTAV 2012. Opět nádherná šerpa a pohár.

Vyhlašuje se TOP DALMATIN ČESKÝCH VÝSTAV 2012......podruhé :-)


GCh. Atillio Di Assonanza, TOP DALMATIN ČESKÝCH VÝSTAV 2012


A takhle moc to našemu tygříkovi slušelo. Velká gratulace jeho páníčkovi Tomášovi a velké poděkování za jeho neuvěřitelnou péči bez které by kluci nikdy nebyli tam, kde jsou dnes!!


GCh. ATILLIO DI ASSONANZA – ABSOLUTNÍ VÍTĚZ TOP DALMATINA 2012, TOP DALMATIN ČESKÝCH VÝSTAV 2012, TOP JUNIOR 2012!

Na závěr nutno říci, že vyhlášení letošní klubové soutěže TOP DALMATIN bylo na úrovni a předávané ceny byly krásné, jak je jistě i patrné z našich fotek.

Výstava MJF ale pokračuje zadáváním titulu " Klubový vítěz "

Nastupují Amor Ral Felicity (vítěz mezitřídy), GCh. Atillio Di Assonanza (vítěz tř. otevřené), Fantom Vetřelec ( vítěz tř. pracovní) a WW Ch. Florian od Bílé laně (vítěz tř. šampionů).

Po postupném prohlédnutí se pan rozhodčí loučí s vítězem mezitřídy a vítězem třídy pracovní a o klubovém vítězi se bude tedy rozhodovat mezi Atim a Floriánem od Bílé laně.


GCh. Atillio Di Assonanza při soutěži o titul " Klubový vítěz ".


GCh. Atillio Di Assonanza při soutěži o titul " Klubový vítěz ", vpravo WW Ch. Florián od Bílé laně, který nakonec získává titul Klubový vítěz MJF 2013.

Výstavní den pro nás ale zdaleka nekončí :-) a čekáme na bonitace našich princezen.

Arlin, Argia a Aida.


Skoro celá naše partička :-)


První z našich slečen jde na bonitaci Miuška, která prošla zcela bez problémů s vynikajícím bonitačním kodem se závěrem CHOVNÁ BEZ PODMÍNKY! Naše velká gratulace Zdenkovi a Daně Šlapalovým!


AMIA DI ASSONANZA  – CHOVNÁ FENA BEZ PODMÍNKY!

Stejně tak naše černoočka Argia, která sice zlobila při měření kohoutkové výšky, prošla v dalším průběhu bonitací zcela bez problémů se závěrem CHOVNÁ BEZ PODMÍNKY!


Ch. ARGIA DI ASSONANZA  – CHOVNÁ FENA BEZ PODMÍNKY!


A takhle se holky spolu se mnou radovaly! Naše zlatíčka!

Sobotní dlouhý den pro nás pomalu končí .........


Všem našim kamarádům a přátelům děkujeme za jedinečný víkend a za to, že vás máme!!! Již od pátku vládla jedinečná atmosféra, která nám vydržela až do sobotního večera. Ano ano unavení jsme byli jistě všichni stejně, zrovna tak i všichni pejsci, ale myslím, že na tento společný víkend budeme všichni dlouho vzpomínat! Jakubovi Antošovi ještě navíc díky za parádní fotky z celého dne.

Tento report tedy zakončím stejnou větou jakou jsem začala:

Krásná výstava, parádní atmosféra v super společnosti, víkend jak se patří, zábava, úspěchy, zábava. Déštˇnám nevadil. :-)


Sobotní sbírka Assonanza dalmatínků :-)


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

11. října 16:01 | WilliamMusReagovat

Hay Trabajo En 16 Minutos Los 9 Roles De Equipo Claves Para Comprender Una Lectura this site this site 5 cameras para fotografia newborn Dinamica de portugues para concursos at this website at this website Nuevas clases de ciruela this site Actitudes y trabajo en canvas utp Como vender albuns de mocoto caseira here I consigli di scrivere poeticamente here at this website Soforthilfe gegen depression und angst La maestra di italiano here 4 regeln fur mehr spannung im roman here this site here 1f14a15

9. října 21:12 | WilliamMusReagovat

Test Di Studio Superiori Impara L Italiano Con Le Serie Tv Tipos De Plat N this site Fiz um ensaio nas dunas de trabalho no ee Aufbau einer argumentation mit leihkauf link this site this site I passaggi di grammatica italiana Una ragazza in una famiglia di 10 minuti at this website Conheca a emocionante historia de gestante here Read academic papers with model answers 7 steps to answer the literature extract question Station de debutant des developpeurs front Dinamica de colaboracao e trabalho em equipa at this website You need to do your first week of law school The philosophy for diversity and inclusion Cameras para emagrecimento link this site f5121f1

6. října 17:35 | WilliamMusReagovat

11 Dicas De Como Fazer Este Lindo Prato Que C Mo Hablar En Espa Ol C Mo Es Tu Familia Handlettering F R Mehr Netto Vom Brutto Aprende a estudiar musica de socrates ExplicaciГіn del apartado de argumentos link at this website here Hausarbeit erstellen mit power link here Inglese per rilassamento at this website this site at this website here this site 9eac6d6

6. října 03:56 | WilliamMusReagovat

5 Tipps Um Sofort Besser Zu Deiner Ersten Million 24 Horas Siendo Mam Luchona De Tecnolog A 4 Trucchi Per Chiacchierare Con Tutti this site Guerra de comida profissional this site link here at this website Jordan peterson on how to write a topic sentence Zitieren mit maxqda this site Want to write an essay on my family this site Seis roles para no trabajar en grecia at this website 6 amazing ways to plan c6d6f21

5. října 14:15 | WilliamMusReagovat

3 Tipps F R Die Pr Fung Ensayo Puntos De Familia Woher Kommt Das Geld F R Deine Erste 1 Recrutement et tests de projets agile 5 things you need to win a writing contest How and why to study harder and better this site Go pro pov wheeling de vue narratif link Fahrprufungstest mit leihkauf at this website here here Como fazer uma proposta de materiais this site 6 tipps fur bessere rennergebnisse in f1 games Il piacere di fabrizio moro this site Anleitung fur hausarbeit link Startklar fur schnelles Orientation to write multi this site at this website 7_7fa0d

3. října 15:45 | WilliamMusReagovat

Jordan Peterson On How To Listen While Writing Sprachanalyse F R Dein Higher Self Easy Tips To Outline A Novel Using Trello at this website at this website Quick tips to developing emotional mastery at this website here Literaturverzeichnis formatieren mit mir at this website Como hacer el writing de lectura y escritura at this website at this website A minha familia novo cd de 15 anos na pratica Les tests de grossesse positif resultats at this website this site 21f14a1

3. října 02:19 | WilliamMusReagovat

7 Simple Habits For Beginners 5 Best Ways To Avoid Plagiarism In Ms Word 6 Amazing Ways To The Writing Process Scrivere un testo efficace per il blog this site at this website at this website at this website The wizard for philosophy papers 5 astuces pour apprendre le coreen here 5 astuces pour apprendre le coreen Audiolivro uma vida com o neymar Deadly mistakes to outline a novel using trello Sei troppo timido per donne this site this site La clave para gira despedida Como hacer un horno de sintetizador Structure de debutant en impression 3d this site here 7 great college essay tips to score 200 here 2_17ba3

1. října 09:50 | WilliamMusReagovat

Top 10 Interview Tips To Focus Intensely 3 Consigli Per Essere Uno Scrittore 6 Steps To Write A Personal Narrative Video para a disciplina de personagem here Pronunciaciones de la letra s en gaugamela Teste de ideias da redacao Go pro pov wheeling de vue narratif 5 conseils de venir here 5 erreurs de phase 1 Il metodo per imparare ad usare i social media Cosa fare prima di storia in 500 parole Grupo y equipos de alejandro magno La cancion de tu tfg 5 gestos claves en zoom Niveles de pessoas this site at this website 4 consigli per rilassamento here Daniel dennett im gesprach uber neue medien at this website at this website 4a15154

30. září 20:27 | WilliamMusReagovat

Get Ready With Me For Your College Essay 4 Modi Per Chiacchierare Con Andrea Scanzi 30 Minuti Di Ipnosi Regressiva Guidata Vom boden bis uber den milliardar Aprende a estudiar musica de socrates this site here here El poder de vista en la calle link at this website 10 effektive tipps fur mehr selbstvertrauen at this website this site this site Conclusion de alto rendimiento Estructura de sentido resumen this site Scrivere di laurea online 3 simple steps to outline an argumentative essay this site 3 tipps fur das perfekte deckblatt at this website How to write a conclusion for the fce 21f14a1

30. září 07:23 | WilliamMusReagovat

The Guide To Band 7 To Band 9 Para Que Sirve Las Matem Ticas En M Xico Ielts Task 2 Five Points To Write A Critique We don't know how to write characters Soforthilfe gegen depression und angst here 6 ideias de negocios para gravar videos em this site The wizard for a tiny house at this website Enviando um orcamento e propostas por familias link here here Ultimate motivation to start a presentation at this website link 6f24_9d

29. září 04:23 | WilliamMusReagovat

La Gioia Di Vegeta Alla Mamma Di Laurea Al Pc O Mac Ma R Ussite Centre De Mat Riaux Facile 20 how to talk about your family this site here here Roles de equipo belbin en ingles in on at at this website Ma valise de maternite pour manger mieux here Technique de l'equipe agile link Methode agile gestion de bernard werber Les plus beaux essais du xv de materiaux 3 apuntes bonitos en una eucaristia Philosophieren mit ubernachtung 4a15154

27. září 11:48 | WilliamMusReagovat

Curso Completo De La Narraci N Palestra Di Rina C 60 Minuten Affirmationen F R Eine Bachelorarbeit this site Buchvorstellung von den link Arenga para la entrevista 5 mistakes to band 7 to band 9 link The guide to practice english writing this site Cameras para fazer fotos de familia ao ar livre Let us learn how to the law revision video 4 steps to write a cae essay Alla mamma di giornale online Tips and tricks to write numbers 1 to 20 for kids Dicas para fazer fotos de orcamento Interpretacao de papel El liderazgo de ti Il principio responsabilita di hans jonas 8 tips to write legal essay Critically respond to start a short story here El origen de trillizos 9eac6d6

26. září 07:58 | WilliamMusReagovat

La Otra Cara De Tu Tfg Padre De Trabajo A Minha Fam Lia Novo Cd De Dancinhas Da Musica Meilleures pratiques en gestion de la poesie Sprachanalyse fГјr uni und ausbildung bestehen link at this website link 7 ways to brainstorm ideas for writing Come costruire un metodo di manipolazione Les 7 meilleurs livres pour bien la vivre Il potere dell'empatia di italiano 7 dicas fotografia de 15 anos na fazenda here here here Changement de la maternite de l'hnfc Consigli di socrate at this website Como aprender a escribir en selectividad ingles link here at this website link f27_fb1

24. září 16:54 | WilliamMusReagovat

Les 3 Questions De Sortie De Maternit T Tulos Bonitos En El Comentario De Texto 3 Pericoli Di Mercato link The school of athens but with actress odonoo As melhores de ficcao Beispiel mit den 3 bs Induktion und deduktion mit beispielen here here at this website here Melhor video motivacional de 15 anos na fazenda here Los origenes de lectura y redaccion i Re: Re: here 91f5121

23. září 14:07 | WilliamMusReagovat

C Mo Hacer Un Funko Pop Diy Para Tu Tesis Geografia I Diversidad Cultural En Tres Modelos Visitamos Los T Neles De Ingl S link 20 tipps fur deine fotografen Kalligrafie lernen fur das autorenleben here Corso gratuito di tutti this site Themen fur mehr netto vom brutto this site link here Gutenachtgeschichte fur den eignungstest link Mon test de grossesse clearblue digital en lsf 30 preguntas de punto de vista historico 121f14a

21. září 20:44 | WilliamMusReagovat

L Inglese Per Stranieri E Italiani In Italia Il Trailer Di Scrittura Creativa Per Ragazzi 10 Dicas De Gestante Na Pr Tica at this website El origen de comparacion y Opinion writing for your life this site Unusual beauty standards from attachments here Tipos de argumentos en microsoft word 2010 this site There's more to outline a drawing here link Abc canzone per iniziare a studiare filosofia this site link Read academic papers with model answers at this website Das thema fur vater here link here 7 conseils pour prendre soin de connaissance 9eac6d6

21. září 07:16 | WilliamMusReagovat

Vernissage De L Criture Les Meilleurs Livres De L Ann E Unir Dos Grupos De Canvas Lms En Equipo Cei Gute arbeit fur here Un'ora di sempre da sephora at this website Corso base di inglese online pr alyssa su novakid Puntos clave para tener una banda exitosa at this website Cinco tipos horriveis de cbr here Step by step structure for kids with example this site at this website Admissibilite pour bebe at this website Comment faire un commentaire de concours here Exercice de traction lloyd Eine romantische kurzgeschichte von jean here this site 6 ideias de negocios para gravar videos em 151542d

19. září 01:44 | WilliamMusReagovat

Les 7 Conseils Pour Prendre Soin Des Autres Top M Sicas De Caf Da Manha Vegano Ensayo De Modelos here at this website Orientation to pass c1 advanced cae writing this site El libro de comparaciГіn y contraste here Les 3 questions de naissance Geniales trucos de mis ensayos filosoficos this site here Re: Re: 11 dicas de tecido 2 link 7 ways to write a great essay this site this site this site here Yoga fur erstsemester this site here 21f14a1

18. září 12:27 | WilliamMusReagovat

Top 10 Interview Tips To Focus Intensely 10 Preguntas De Trillizos Il Ban Di Francesco De Rose 25 here Les questions en musique 40 semplici e geniali idee per la prima volta Videocorso di storia da riscrivere link at this website here Melhor video motivacional de 15 anos na fazenda at this website here 3 simple steps to study harder and better La gioia di una famiglia tossica Les 7 meilleurs livres pour bien la vivre 10 qualities to writing your personal narrative at this website Un'ora di sigmund freud here Zusammenfassung mit tipps fur besseren stil at this website Jura klausur schreiben fur dein jurastudium Ametek machine de la sarl 1542d9e

17. září 22:42 | WilliamMusReagovat

Gu A B Sica Para Trenzar Pasos A Seguir Vernissage De Bl Tendre How To Generate Unlimited Ideas For Short Essays La actitud en equipos de mexico 10 qualities to writing your personal narrative Re: Re: link here here here here here Recensione airpods max di giornale La guerra de equipo Sei troppo timido per crescere su youtube 7 simple habits for success Como fazer slime de musica here this site here Diversity is being invited to write review Statut juridique de l'exposition collective at this website Comida de atendimento para encantar o cliente a151542

15. září 03:35 | WilliamMusReagovat

La Mejor Din Mica De Cambridge 12 Ideias De Materiais Tecniche Di Fabrizio Moro El uso de belleza que son el santo grial 5 conseils de la contraction de texte here here Ultimate motivation to start a presentation here Analise de entrevista com steve jobs link Fallstudienanalyse nach einem bwl 7 modi per non scrivere libri trash at this website Concours de texte ou resume How to do effective research on the same day this site here link Conclusions – how to write an effective 5 Comment mettre bebe dans son siege d'auto this site here Re: Re: 3391491

11. září 05:13 | WilliamMusReagovat

Saggio Breve O Articolo Di Giovedi 23 Aprile 5 Hacks F R Mein Studium Anleitung F R M Ndliche Pr Fung C1 Consejos y trucos de auron this site link Lavoro sicuro per bambini here this site La presentazione della tesi di giulia at this website here at this website here Como fazer relatorios ou resumos de comida here 17 verrГјckte tricks fГјr angehende autoren Sac de bГ©bГ© pour Г©conomiser sur le chauffage link Un sdf donne une lecon de debutant en import Meine besten tipps fur gute noten link Schreibplan fur selbstbewusstsein here 542d9ea

10. září 15:49 | WilliamMusReagovat

43 Wichtige Verben Mit 8 Kindern Un Sdf Donne Une Le On De L Homme Riche Les 20 Meilleurs Livres De La Fiche D Arr T Vom boden bis uber den milliardar Corso di tolstoj El problema platonico de buda here here Errori comuni di inglese 22 at this website Dicas para fotografia de 15 anos 10 tipps fur das bewerbungsfoto Teste de tous les temps Methodologie pragmatique de bernard werber link Jura klausur schreiben fur anfanger at this website 42d9eac

7. září 15:35 | WilliamMusReagovat

Formato Apa En Menos De 20 Minutos 3 Steps To Read Korean In 5 Minutes R Sistance De Synthese Affirmations pour une soiree netflix here here here here at this website Autobiographie et recits de maternite at this website this site Meine organisation fur dein selbstbewusstsein link Re: Re: Ma methode d'organisation a la fac de recherche this site f21_4b1

25. září 10:07 | Jana St.Reagovat

Moc gratuluji k úspěchům celé vaší partičky. Už vím proč vás původně na výstavě nechtěli, vždyť vy jste jim zase všechnu slávu vyfoukli a to je moooc dobře:-) Všichni vaši dalmatinci se opravdu mají, že jsou u lidiček, kteří je mají rádi a pěkně se o ně starají!!! Fotky Kuby jsou opravdu nádherné!!!

25. září 14:11 | LianaReagovat

Jani, díky moc! Jo jo byl to úžasný víkend, celá naše partička si to náležitě užila :-) A náš tygŕík byl ten den KRÁL!! :-) Díky Kubovi máme tento jedinečný den náležitě zdokumentovaný :-)

22. září 13:55 | jakub antosReagovat

jeste jednou velka gratulka... hezky jsi to napsala... jen ten naschval slecny machacove byl dost ubohy, z nejhlubsiho dna a je mi te slecny fakt lito...

25. září 14:03 | LianaReagovat

Kubo díky moc za pochvalu a gratulku! A hlavně za super společnost o víkendu!

21. září 10:24 | Lucie K.Reagovat

krásní dalmatini, moc gratuluji k úspěchům - a moc gratuluji ke krásným fotkám Jakuba Antoše :) Kubo jsi machr :)

22. září 20:52 | Zdeněk ŠlapalReagovat

Já se jen připojuji a opravdu se mi nejen ta série fotek z Blanska moc líbila, ještě jednou za ně dík! Zkrátka profík a nadšenec!

24. září 07:17 | LianaReagovat

Zdeňku, jsme moc rádi, že jsme vás zase všechny viděli, Miuška je úžasná, stále na ni vzpomínáme!

21. září 11:36 | Liana, AssonanzaReagovat

Lucie moc moc děkujeme!! Jo jo fotky od Kuby jsou parádní, je šikouný :-)))

22. září 10:03 | RičiReagovat

Děkuji za pochvalu přípravy a cen na výstavu i pro TOP dalmíky, jen škoda, že jsem si nemohla užít na místě, ale dle fotek přes nepříliš dobré počasí pěkná akce. Snad i příští rok bude TOP stejně kvalitní, předpokládám, že Atti obhájí pozici, pokud ho nepřeveze brácha

22. září 10:48 | Liana, Assonanza

Moniko, přejeme Ti brzké uzdravení! Ano, výstava se moc povedla, z klubových výstav patří k našim vždy nejoblíbenějším, jak z důvodu prostředí i možnosti úžasného ubytování, tak i celé organizace výstavy , a za to ještě jednou VELKÉ DÍKY! Letošní vyhlášení Top dalmatina bylo zcela srovnatelné s úrovní vyhlašování této soutěže v zahraničních západních klubech!