Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

CAC Mladá Boleslav 16.7.2016

rozhodčí Mijatovič Jadranka, HR

přejít na album na FB CAC Ml. Boleslav 16.7.2016 

CAC Ml. Boleslav 16.7.2016 (tř. vítězů, feny)

Bucco zahajuje cestu za titulem Český šampion!! Veronika skvělé 3. místo s Arisem v juniorhandlingu!! Aida nejlepší veterán! 

Naše velká radost v samém závěru výstavního dne. Veronika s Ariskem ve finále 3. místo. Velká gratulace ještě jednou!!

CAC Mladá Boleslav 16.7.2016

rozhodčí: Mijatovič Jadranka, HR

C.I.B. ATILLIO DI ASSONANZA
(Ch. UK Sophtspot Sugar Daddy at Dvojica x ICh. Dolce Vita´s Aida)

třída vítězů (2/2)

  • VD 2 (2/2)

Toto bez komentáře a vkládáme zde pouze odkaz na Atiho výsledky ze všech výstav a dle toho si každý udělejte " svůj " názor......přejít přehled výstav Atillio Di Assonanza

C.I.B. Atillio Di Assonanza při prezentaci ve třídě vítězů.

BRILLANTE DI ASSONANZA
(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

třída mladých (3/3)
handler – Eliška Kubínová

  • VD3 (3/3)

Eliška to tentokráte s naším Brillem měla velmi těžké v kruhu, musíme nejprve trochu zapracovat na celkové poslušnosti a pak se jistě dostaví i spolupráce Brilla ve výstavním kruhu, která se nám poslední výstavy nedaří tak, jak bysme si přáli.

Brillante Di Assonanza s Eliškou ve třídě mladých (3/3)

JCh. BUCCO DI ASSONANZA
(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

mezitřída: (3/3)

  • Exc. 1, CAC
  • čekatel titulu " ČESKÝ ŠAMPION " při svém prvním startu v mezitřídě

Bucco se jako vždy prezentoval tak, jak ho známe od malička. V jeho případě stačilo opravdu pár tréninků a od prvních výstav v dorostu vystupoval v kruhu sebevědomě :-), v tomto mi velice připomíná Atiho. :-) Že by hnědáci byli soutěživější a ctižádostivější?? :-))))) Uvidíme!

Bucco Di Assonanza při prezentaci v mezitřídě (3/3) – Exc. 1, CAC!!

JCh. BEETOWEN DI ASSONANZA

(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

mezitřída: (3/3)

  • Exc. 2, r. CAC

handler: Eliška Kubínová

Beetowen stejně jako Bucco zvládá své prezentace v kruhu výborně jak s Eliškou, tak i se mnou. I s ním už plánujeme v nejbližší době starty v zahraničí, aby se nám dále otrkal a nasbíral zkušenosti. :-) Takže uvidíme, jak si povede. Jeho bráška Bucco již má za sebou několik startů v Německu a vždy si vedl velmi dobře ne-li výborně ( 2× start v mladých a 2× s titulem res JCAC VDH/ res JCAC Club)

JCh. Beetowen Di Assonanza s Eliškou při prezentaci v mezitřídě – Exc. 2, res. CAC! Stejně jako u Bucca jeho první start v této třídě.

ARIS DI ASSONANZA
(Ch. UK Sophtspot Sugar Daddy at Dvojica x ICh. Dolce Vita´s Aida)

třída otevřená: 2/2
handler – Veronika Stemmer

  • VD 2

Juniorhandling – Veronika Stemmer a Aris Di Assonanza  – 3. místo!!

Další výborná prezentace Arise s Veronikou! " Neúspěch " ve třídě otevřené si několikanásobně vynahradili a náležitě spolu vychutnali v soutěži Juniorhandling, kde se postupně přes několik kol společně probojovali až do finále a tam získali krásné 3. místo!! a do své sbírky přidali další pohár tentokráte z ČR!! Naše velká gratulace oběma, jsme na vás velice pyšní a přejeme mnoho dalších úspěchů!

Veronika s Arískem, nerozlučná dvojice a skvělý tým!

Aris Di Assonanza při prezentaci ve třídě otevřené s Veronikou – VD 2.

JCh. BRIA SOFIA DI ASSONANZA

(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

mezitřída: (2/2)

  • VD 1

Sofinka s Petrem zvládli svoji prezentaci skvěle! Já osobně již při nástupu do této třídy po ocenění našeho Atiho a po přečtení jeho posudku, který opravdu při veškeré kritičnosti k Atimu a porovnání jeho posudků od mnoha jiných rozhodčích naprosto neodpovídal, tak jsem u našich holek nečekala nic jiného než známku velmi dobrou, ale někdy se zázraky dějí :-), ale v tomto případě se nestaly. Takže při oznámení výsledků Sofince VD1 a Brixi VD 2 jsem tento výsledek vzala již naprosto s nadhledem a bez jakýchkoliv emocí.

I při veškeré úctě a respektování rozhodčího se v tomto momentě stalo pro mě celé posuzování fraškou, do které velice dobře zapadlo kouření paní rozhodčí přímo v kruhu (což zakazuje výstavní řád FCI) , kdy po posouzení psů před fenami si dala tuto pauzičku s cigárkem a kávičkou a všichni vystavovatelé s fenami připraveni u kruhu se na toto divadlo museli dívat . :-)) No jiný kraj, jiný mrav, ale řád FCI platí pro všechny země bez vyjímky!!

Sofinka s Petrem při prezentaci v mezitřídě.


JCh. BRIXI DI ASSONANZA

(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

mezitřída: (2/2)

  • VD 2

Sofinka a Brixi při verdiktu paní rozhodčí :-)))))

Tak přesně takto to vypadalo v kruhu po posouzení psů před fenami. :-D

C.I.B. DOLCE VITAS AIDA

třída veteránů (1/1)

  • Exc. 1, BOV ( bez účasti v závěrečkách)

Naše Aida se do kruhu vždy těší, stále jezdí na výstavy ráda a to byl také jediný důvod, proč jsem ještě do kruhu nastoupila před tuto paní rozhodčí. Aidinka si to užila, prezentaci jsem nechala zcela volně na ní a ocenění jsem opravdu už neřešila. Paní rozhodčí zadala, co zadala :-) a o BOB jsme již nenastoupily :-))))

C.I.B. VCh Dolce Vitas Aida při své prezentaci ve třídě veteránů.

No a náš klasický závěr?

Užili jsme si krásný den s naší partou, kde i přes výsledky panovala vtipná nálada :-)) ve stylu proč jsem nepřihlásila chovatelskou skupinu, když mám tak vyrovnané VD jedince!! :-D Naše velké poděkování patří všem, kteří přijeli prezentovat naše puntíky, tedy Daně, Veronice, Ester, Petrovi! Velké poděkování Elišce za pomoc při předvedení Brilla a Beetowena! Velké poděkování Kubovi za super fotky a momentky! Rádi jsme viděli všechny, kteří se u kruhu bavili stejně dobře jako my :-), že Veroniko Chrpová? Tvé výrazy jsem si doma ještě několikrát opakovala a vždy mě rozesmály, přestože jsem lehla s virosou. :-) A jako úplnou tečku za tímto reportem bych udělala.....na tuto paní rozhodčí erstemal …letztemal!! :-))))


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

25. dubna 05:25 | FjuUMReagovat

Pills prescribing information. What side effects can this medication cause? buy lyrica tablets in Canada Everything trends of drug. Get now.

19. července 07:33 | Jana S.Reagovat

Gratulka! To je prima, že se vás ta " konkurence " tak zastává, že sama dokládá, že Atillio získal u rozhodčího, který se podílel na úpravě standardu dalmatinů res.CAC a podporuje ,že to VD od této rozhodčí bylo zcela mimo mísu. Hahaha

19. července 12:51 | Liana, AssoReagovat

:-))jj Jani to sedí!...někdy člověka škodolibost dožene až na opačnou stranu :-D, že je z toho vlastně pozitivum... NO KOMU NENÍ SHŮRY DÁNO .......že??? :-D