Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

Klubová výstava v Německu (klub DDC) 3.7. 2016 v Paaren - Glien a další úspěchy našich dalamtinů

přejít na album na FB Club show in Paaren Glien (D) 3.7.2016

komplet výsledky zde

Strávili jsme minulý týden opravdu hekticky.

Nádherné 3 dny v Londýně, kde jsme si to opravdu s dcerou užily, v sobotu v ranních hodinách návrat do Prahy, chvilicku se prospat, dopoledne sbalit věci na výstavu a frčeli jsme po obědě do Berlína, abysme se mohli v neděli zúčastnit klubové výstavy, kterou posuzoval specialista a chovatel dalmatinů ze Srbska pan Nenad Devič, chs Mediolanum.


3 dny v Londýně :-)))


Naši posádku tvořili Ati, Argo, Brixi a Bucco, kterého nám do Prahy z Německa přivezla Dana již v pátek odpoledne. Do Berliná jsme dorazili v sobotu kolem 17, hod, kde si naši pesani zařádili v parku a v hotelu měli při našem pokoji ještě obrovskou terasu, která se jim náramně líbila.

V neděli ráno jsme pokračovali do místa konání KV, počasí nám přálo, výstava byla pořádána na velice pěkném místě, takže vše klapalo až neuvěřitelně. Bylo přihlášeno 65 dalmatinů, což je myslím velice pěkné číslo, a potkali jsme zde mnoho našich přátel, s kterými jsme mohli poklábosit o všem možném :-), nebotˇčasu bylo opravdu habaděj! Někdy člověka překvapí, co se vše v zahraničí dozví .............na druhou stranu čas postupně ukáže, kde ta pravda je a jak se věci mají!!

Klubová výstava v Paaren Glien DDC klubu 3.7.2016


rozhodčí – specialista a chovatel dalmatinů pan Nenad Devič ( SRB), ch.s. Mediolanum )


Omlouváme se za nekvalitní fotky, které jsou pouze z mobilu, nebotˇfotak jsme zapomněli doma. :-))

A ted uz jak si vedli naši v jednotlivých třídách:

JCh. BUCCO DI ASSONANZA
(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

třída mladých (2/2)

  • Exc. 2, res. JCAC VDH/res. JCAC Club DDC za mladým psem, který ten den získal BOS=nejlepší pes v plemeni.
  • čekatel titulu " Německý klubový junior šampion "

Bucco zvládl svoji prezentaci tak, jak jsme u něho zvyklí. Pozici měl ale velice těžkou, nebotˇ hned ve své třídě mladých narazil na psa, který se stal i nejlepším psem v plemeni tedy BOS!! Přesto byl Bucco důstojnou konkurencí a pan rozhodčí se rozhodoval o konečném pořadí poměrně dlouho.


Bucco ziskem titulu res. JCAC se zase o kousek přiblížil k titulu " Německý klubový Junior šampion" a stává se tak čekatelem ještě 2 dalších junioršampionátů Rakouska a německého klubu DDC. Naše velká gratulace a poděkování rodině Stemmer v Německu.


JCh Bucco Di Assonanza při prezentaci ve třídě mladých.


C.I.B. ARGO DI ASSONANZA
(Ch. UK Sophtspot Sugar Daddy at Dvojica x ICh. Dolce Vita´s Aida)

třída šampionů (6/6)

  • Exc. 2, res. CAC VDH/ res. CAC Club DDC za nejlepším dospělým psem tj. mezitřídy, tř. otevřené a tř. šampionů

Archie nastoupil do silně a kvalitně zastoupené třídy šampionů (6/6), kde byly zadány i 2 VD. Archieho musím opět pochválit, začíná výborně v kruhu spolupracovat a hned to začíná být vidět na výsledcích. Odnesl si velice pěkný posudek a z toho úspěchu jsme měli velikou radost a to jsme ještě netušili, co bude dál........ :-) Mimochodem posudky byly opravdu na vysoké úrovni, popisy do maximálních detailů a tak, jak jsme u specialistů na plemeno zvyklí, tak si všimnou všech i drobných chybiček…


C.I.B. Argo Di Assonanza res. CAC VDH/ res. CAC Club za nejlepším dospělým psem plemene na pořadí ve třídě šampionů (6/6)!


C.I.B. ATILLIO DI ASSONANZA
(Ch. UK Sophtspot Sugar Daddy at Dvojica x ICh. Dolce Vita´s Aida)

třída otevřená (8/8)

  • Exc. 1, CAC VDH/ CAC Club DDC

Po úspěchu Archieho nastoupil do tř. otevřené náš Ati. Třida otevřená byla opět našlapaná, jak do počtu ( 8 psů), tak do kvality. Ati ale jede ve své lajně s výbornou prezentací již od počátku tohoto roku. I on si odnesl velice pěkný posudek a v závěru si vyběhal i první místo ve své třídě. Tím ale působení na klubovce u Atiho neskončilo.. :-) Nastupoval ještě v samotném závěru s vítězi mezitřídy a třídy šampionů o nejlepšího dospělého psa. A zde náš Ati bojoval až do úplného konce, kdy se pan rozhodčí nejprve rozloučil se psem z mezitřídy a následovalo opět poměrně dlouho rozhodování o nejlepšího dospělého psa, kterého si nakonec vyběhal vítěz třídy šampionů. Všem vítězům gratulujeme a nás těší, že jsme byli těmto nejlepším psům klubové výstavy důstojnou konkurencí s našimi odchovánky.



C.I.B. Atillio Di Assonanza jako vítěz třídy otevřené (8/8) !! :-))

Jako poslední nastupovala z našich Brixi do třídy mladých.


JCh. BRIXI DI ASSONANZA
(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

třída mladých (6/6)

  • výborná 4 (6/6)

Brixi přestože čtvrtá odnesla si také moc pěkný posudek mezi fenkami ze samých známých německých chovatelských stanic jako Assiduitas , Christi Ormond a Stella Matutina. Vítězka třídy mladých si odnesla i titul v plemeni nejvyšší tedy BOB! To jen pro přehled jaká byla tentokráte konkurence v mladých jak u psů tak u fen …BOB a BOS vzešel ze třídy mladých!!

Brixi v závěru bojovala o třetí až čtvrté místo, nakonec čtvrtá......., ale radost jsme měli velkou, že obstála v tak výborné konkurenci s pochvalou pohybu, celkové elegance, výborné krční a horní linie. A stejně jako Archieho Brixi musím velice pochválit za prezentaci a celkové působení v kruhu, kde je soustředěná a stejně jako její maminka stále temperamentně mrská ocaskem!


JCh. Brixi Di Assonanza – třída mladých (6/6).


A tohle vše jsme si z německé klubovky přivezli …4 třídy = 4 poháry a 3 tituly :-))


Každý z našich pejsků měl ten svůj pohár!! :-))

A tradiční závěr?

Byl to perfektní den v moc pěkném prostředí s krásnými psy a milými lidmi mezi kterými jsme měli mnoho přátel a viděli jsme se zase po dlouhé době! Toto vše bylo ještě umocněno úspěchy našich psů v silné konkurenci, kde bylo přihlášeno 65 dalmatinů! Další " maličkost " byl naprosto perfektní judging pana Nenada Děviče, který měl opravdu velice přesné a přísné oko, zadal i mnoho VD včetně třídy šampionů a jeho posudky byly velmi podrobné, které byly jistě pro každého vystavovatele velice cenné alespoň pro nás ano. Všichni naši si odnesli výbornou, ze 4 tři odešli z kruhu s tituly! Ano máme radost!!



A tuto terasu jsme meli k našemu pokoji v Berlíně, naši dalmatínci si to opravdu užívali. :-)) Možná i proto se naši tak na výstavy těší, každá výstava je pro ně výlet s mnoha zážitky, jak na hotelu, tak na samotném výstavišti!


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

21. dubna 13:07 | QufCNReagovat

Medicines prescribing information. Generic Name. get generic pregabalin without dr prescription in US All information about medicament. Read information now.