Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

CACIB WIESELBURG (A) - 21.5.2016

přejít na album na FB včetně komplet výsledků

rozhodčí – Phylis Poduschka -Aigner (A)

Další pěkná ocenění našich dalmatinů pod velice přísným okem paní rozhodčí Phylis Poduschky -Aigner z Rakouska, které se mnoho vystavovatelů opravdu obává, nebot tato paní rozhodčí využívá vždy celou škálu známek včetně dobré. Hned plemena před námi jasně ukázala, že výbornou a ještě s titulem si bude muset každý pejsek opravdu zasloužit včetně šampionů, nebotˇ u plemen před dalmatiny se na tabuli opravdu sporadicky objevovala V1 s titulem a hemžila se VD1–4....... Konkurenci dalmatinů v Rakousku tvořili zejmena vystavovatelé z Německa a Rakouska!

CACIB WIESELBURG (A) 21.5.2016

  • Bucco – Jugendbester a short list JBIS!!
  • Atillio BOS!!
  • Aida – Veteranensieger a short list BIS veteran!

rozhodčí dalmatinů: paní Phyllis Poduschka – Aigner (A)

rozhodčí Junior BIS – paní Phyllis Poduschka – Aigner (A)

rozhodčí BIS veteran – pan Tibor Havelka (SK)

Toto jsme si přivezli z Rakouska

A takto si naši čtyřnozí užívají výstavy :-)))

JCh. BUCCO DI ASSONANZA
(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

třída mladých : 2/2

  • Exc. 1, JUGENDBESTER, postup ze skupiny VI. do soutěže o Junior BIS, kde se už mezi první tři nedostal, ale i tak obrovský úspěch! Velká gratulace rodině Stemmer!!

  • čekatel titulu " Junior šampion Rakouska "

Bucco se paní rozhodčí velice líbil, popsala ho jako harmonického silného psa s výborným pohybem. O BOS běhal Bucco s Atim a v konečném rozhodnutí rozhodovaly už jen detaily. Že náš Bucco paní rozhodčí opravdu oslovil se ukázalo i v závěrečných soutěžích, kdy ho vybrala z FCI sk. VI (mladí) do úzkého výběru o Junior BIS. Musím říci, že tohoto ocenění si velice vážíme!

Bucco při posuzování ve třídě.

Bucco v FCI sk. VI při výběru do soutěže o JBIS

A zde čekající úzký výběr psů z jednotlivých FCI skupin, který pokračoval dále v soutěži o Junior BIS, kde se zadávaly první tři místa.

C.I.B. ATILLIO DI ASSONANZA
(Ch. UK Sophtspot Sugar Daddy at Dvojica x ICh. Dolce Vita´s Aida)

třída šampionů (2/1)

  • Exc. 1, CAC, CACIB, BOS = nejlepší pes v plemeni!!

Zde musím podotknout, že jsem byla zvědava, jak paní rozhodčí popíše našeho Atiho po roce a půl, nebotˇAtiho posuzovala v prosinci 2014 ve Welsu a tehdy si Ati v našlapané třídě šampiomů (7/7) odnesl res. CACA. Ati si i tentokráte odnesl od paní rozhodčí krásný posudek a v kvalitní konkurenci dalmatinů z Německa si nakonec vyběhal titul BOS!! Radost byla veliká!

Atillio při prezentaci ve třídě šampionů.

BRIXI DI ASSONANZA
(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

třída mladých: 2/2

  • VD2

Nebudeme se zde na nic vymlouvat :-), tentokráte to byla moje chyba v prezentaci, na kterou jsou v Rakousku velmi přísní, jak na používané vodítka, tak na styl. Takže pro nás ponaučení pro další vystavování Brixi v halách, kde mají některé koberce sklon ke klouzání (prostě podpírání nohou při klouzání zadních nohou Brixi po koberci se nám stalo ve Wieselburgu osudné a to jsem to zkusila u Brixi poprvé, nebotˇklouzala a klouzala…ale vím již od Arginky, že někteří rozhodčí to opravdu nemají rádi…) A naše Brixi je ještě taková potvora, že ráno při tréninku stála pevně a klouzání si vybrala v ten nejdůležitější moment při samotném posuzování. :-) Stalo se nám to již v Budějovicích, v Praze to bylo zcela v pořádku a ve Wieselbergu se to opakovalo, takže na tuto možnost už musíme být v halách vždy připraveni.

Vzácný moment, kdy Brixi chvíli stála na volno........

C.I.B., Multi Ch, VCh DOLCE VITAS AIDA ( ICH. Lacrima Christi Cro A Porter x Bajuva-Maja vom Hause Picolino )

třída veteránů (1/1)

  • Exc. 1, Veteranensieger, postup do užšího výběru BIS veterán, kde se stejně jako Bucco v Junior BIS už mezi první tři BIS veterány nedostala, ale také velký úspěch pro Aidu!

  • čekatelka titulu " Veterán šampion Rakouska "

Naše Aida při prezentaci ve třídě veteránů. Aidinka se paní rozhodčí také velice líbila, zejména svým temperamentem, v pohybu nasadila takové tempo, že jsem ji skoro nestačila! :-)))

Aidinka v užším výběru o BIS veterán. Za krásnou fotku děkujeme Terezce Šubrtové!

Aida v užším výběru o BIS veterán. Za krásnou fotku děkujeme Terezce Šubrtové!

Závěr?

Tuto výstavu jsme si opravdu užili se vším všudy. Měli jsme ubytování v krásném prostředí nedaleko Wieselburgu, kde se naši pesani v pátek opravdu vyřádili! V sobotu na výstavišti jsme se potkali s mnoha přáteli a kamarády, takže o zábavu nebyla opravdu nouze. No a k tomu jsme byli ještě i úspěšní, takže jsme se vraceli k domovu ve velice optimistické náladě! Na závěr chceme ještě moc poděkovat všem rozhodčím za krásná ocenění, Jitce Svobodové za trénink a rady a Terezce Šubrtové za fotky Aidy ze závěreček.

Naše babička Aidinka :-)

A zde relax :-) Aidy syn Atillio a Aidy vnoučátka Bucco a Brixi! Taková normální rodinka! :-)))))


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

25. dubna 01:36 | WepUCReagovat

Meds information for patients. Generic Name. where buy generic lyrica without dr prescription in the USA Everything about medicine. Read information now.