Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

CACIB ČESKÉ BUDĚJOVICE (CZ) - 23.4.2016

  • report dokončen včetně doplnění fotek od Jakuba Antoše a Terezky Šubertové, Top Dog.

přejít na album na FB CACIB ČESKÉ BUDĚJOVICE (CZ)  – 23.4.2016 

rozhodčí: MVDr. Vladimír Piskay (SK)

Naši tentokráte nastoupili ve složení Atillio, Argo, Brillante a Brixi. V pátek jsme byli na vynikající večeři s Ester a v sobotu jsme pak strávili den na výstavišti, kde jsme se setkali s mnoha kamarády a fakt jsme si to užili a k tomu jsme ještě dosáhli výborných výsledků!

CACIB ČESKÉ BUDĚJOVICE (CZ)  – 23.4.2016

rozhodčí: MVDr. Vladimír Piskay (SK)

Výsledky:



CACIB ČESKÉ BUDĚJOVICE (CZ)  – 23.4.2016

V Bu­dějovicích se tentokráte sešla velmi pěkná konkurence dalmatinů, přihlášeno 22 dalmatinů, většina z předních chovatelských stanic v ČR. Myslím, že úspěch byl odnést si výbornou, získat k tomu ještě titul znamenalo vždy ještě něco navíc, nebot vyjímkou nebyly výborné bez titulu. Naši dalmatínci si odnesli od pana rozhodčího krásná ocenění a naše stálice Atillio se postupně propracoval až k titulu nejvyššímu " BOB " ( těžko říci kolikáty je to BOB u Atiho…), tedy nejlepší v plemeni. Musím řící, že tohoto titulu u Atiho od pana rozhodčího MVDr. V. Piskaye si velice važíme a za ocenění všech našich jedinců moc děkujeme!

Jediné, co mě trochu zabolelo u srdce a mnoho dalších diváků u kruhu, byl vystavovaný pejsek, na kterém bylo jednoznačně vidět, že by nejdříve potřeboval maximální péči asi i zdravotní a teprve až na posledním místě s ním možná jít na výstavu do kruhu. Při pohledu na něho mi bylo opravdu velice smutno..........

C.I.B. ATILLIO DI ASSONANZA s panem rozhodčím MVDr. Vladimír Piskay

C.I.B. ATILLIO DI ASSONANZA
(Ch. UK Sophtspot Sugar Daddy at Dvojica x ICh. Dolce Vita´s Aida)

třída otevřená (2/2)

  • Exc. 1, CAC, CACIB, CAC ČMKU, BOB = nejlepší v plemeni!

Myslím, že u Atiho není třeba dalších chvalozpěvů :-), je to skromný kluk, který si prezentaci v kruhu užívá a jeho charisma oslovilo již mnoho domácích i zahraničních rozhodčích. Naše další velká gratulace Tomášovi!

C.I.B. Atillio Di Assonanza.

Tak takto se Ati prezentoval v Budějkách. Za krásné foto moc děkujeme Tereze Šubertové, Top Dog.

Ati prostě " dobrák " na první pohled! :-) Foto Terezka Šubertová.

Pan rozhodčí právě zadává Atimu titul Best of breed!! ( foto Tereza Šubertová )

A naše velká radost s Atim po zadání titulu BOB! :-))
( foto Tereza Šubertová )

C.I.B. ARGO DI ASSONANZA
(Ch. UK Sophtspot Sugar Daddy at Dvojica x ICh. Dolce Vita´s Aida)

třída šampionů (1/1)

  • Exc. 1, CAC

Archie stejně jako jeho bráška Ati stojí stále mezi těmi nejlepšími, je to temperamentní kluk, který mě někdy v kruhu potrápí :-)))), ale tak zas by to byla nuda, kdyby stál jak přikovaný :-)))) Však on i Atýsek se někdy rozhodne v rozhodujícím momentu skákat.......jsou to prostě kluci uličníci :-)


C.I.B. Argo Di Assonanza. Foto Tereza Šubertová, Top Dog.

BRILLANTE DI ASSONANZA
(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

třída mladých: 3/3

  • Exc. 2

Brillanta mi pan rozhodčí ještě ústně velmi pochválil, líbil se mu velmi i v pohybu. Tentokráte výborná a druhé místo. Naše velká gratulace Ester, která s námi byla v Budějovicích již od pátku a společně jsme si večer i následující den na výstavišti užili, ale nejen my hlavně i naše smečka, která se spolu opravdu vyřádila, váleli společně sudy a podobně, takže chvílemi byli celí zelení od trávy a pak to čištění :-)))

Brillante Di Assonanza

Brillante Di Assonanza, 12 měsíců

BRIXI DI ASSONANZA
(Jamelsley Pyracantha at Dakata JW x C.I.B. Argia Di Assonanza)

třída mladých: 4/5

  • Exc. 3

Brixi se tentokráte nepředvedla jak to umí díky tomu, že ji v kruhu stále klouzaly zadní nohy, což ještě ráno při tréninku nebylo........ Mě to překvapilo a samozřejmě i znervoznovalo a to jsem zřejmě přenášela i na ni.........Máme radost, že i tak si odnesla výbornou v konkurenci jaká se sešla ( ne všichni si výbornou v mladých odnesli ) a bereme si z toho hlavně ponaučení pro příště.

Brixi Di Assonanza, 12 měsíců

Naše Brixi suverénně při prohlídce zubů :-) Foto Tereza Šubertová, Top Dog.

Naše Brixi v pohybu :-) Foto Tereza Šubertová, Top Dog.

Brixi při prezentaci před panem rozhodčím. U Brixi je tento způsob prezentace netypický, ale vzhledem k problému s klouzáním zadních nohou po koberci jsme to tentokráte lépe nedaly. :-) Foto Tereza Šubertová, Top Dog.

Jakubovi Antošovi děkujeme tradičně za krásné fotky a společnost a těšíme se do Prahy, kde se sejdeme v hojném počtu :-) a kde máme ještě jedno překvapení :-))))) Mimo jiné v neděli proběhne na klubové výstavě slavnostní vyhlášení soutěže " Top dalmatin 2015", kde budou oceněni také naši dalmatínci.

A toto jsme vše přivezli :-)))))


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

26. dubna 03:33 | BgqGCReagovat

Medicament information sheet. Long-Term Effects. buying pregabalin without prescription in Canada Best information about drug. Get here.