Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

ŠARÁDA TOP DALMATIN 2014 byla UKONČENA na členské schůzi 19.7.2015.

  • Tak šaráda " TOP DALMATIN 2014 " byla UKONČENA na členské schůzi 19.7.2015.

Osobně se domnívám, že díky petici členů DK ČR z května 2015, kde mimo jiných problémů byly zmíněny i výborem změněné podmínky (na schůzi výboru 25.1.2015) soutěže Top Dalmatina pro rok 2014 , které odhlasovala členská schůze v r. 2013, zůstaly podmínky pro Top dalmatin 2014 tak, jak schválila členská schůze v r. 2013. A níže pouze stručné info.......za kterým si pevně stojím a mám podloženo!!

Před­sedkyně DK mě 25.1. 2015 informovala mailem o změněných podmínkách soutěže Top dalmatin 2014 schválené na schůzi výboru DK 25.1.2015. Na moji námitku, že členská schůze schválila podmínky v r. 2013 jinak jsem dostala tuto odpovědˇ

citu­ji...... " Členská hlasuje viz STANOVY – Zaležitosti kolem chovu, záležitosti kolem členských poplatků. Ostatní věci se probírají, lidé dostanou informace – tady došlo podle všeho trochu k šumu......Měla jsem to zaregistrovat a dát do souladu......­.v každém případě jsou ted podmínky stanoveny co nejobjektivněji jak je možné…"

Další pak už znáte…vše jsem popsala veřejně zde 28.1.2015........ napsala dotaz i do poradny ČMKU..... V květnu 2015 podepsali někteří členové petici s nespokojeností práce výboru klubu a i zde byl zmíněn nesouhlas s novými podmínkami soutěže pro rok 2014 proti hlasovaní členské schůze. Od 25.1. 2015 nebyly žádné podmínky zveřejněny na web DK ani ty ani ty......neobjevily se ani žádné výsledky soutěže Top dalmatin 2014, přestože vždy už byly vyvěšené na webu DK v březnu vždy následujícího roku......Byl klid jakoby soutěž vůbec nebyla......

Až jsem se zase osmělila 30.6.2015 a vznesla už pouze dotaz na předsedkyni klubu, kdy tedy budou zveřejněny výsledky soutěže. Dozvěděla jsem se toto, že paní předsedkyně prověří důvod , proč dosud není spočítáno a dá vědět. Zase se pár dnů mlčelo, tak jsem 4.7. vznesla znovu dotaz, zda už situaci paní předsedkyně prověřila....­.dostala jsem odpověd, že věc byla zaurgována...­....tak jsem ji požádala, že mozna by bylo vhodne alespon informovat vsechny cleny DK verejne na webu jake jsou podminky souteze, že od ledna 2014 visi na webu DK , ze podminky budou co nejdrive zverejneny, ubehl vic nez rok a zustalo vse ve stejnem stavu. Přišla odpovědˇ… " Podminky jsou v zapise z vyboru ten by tam mel byt vyvesen …„ Ihned jsem koukla, zda je zápis ze schůze výboru z 25.1.2015 vyvěšen a samozřejmě nebyl........ Takže opět píšu paní předsedkyni…že zápis bohužel vyvěšen není… .přichází tato odpovědˇ…“ Proc zapis na webu neni opravdu nevim , asi nejaky sotek :-( , posilam Vam tedy zapis touto cestou. " 

Tak a zde šaráda končí........­...v tomto zápise, který se objevil a byl vyvěšen na webu DK pro členy až 4.7.2015, byly uvedeny podmínky pro Top dalmatin 2014, tak jak schválila členská schůze.....a podmínky pro rok 2015, tak jak původně mi zaslala paní předsedkyně ze schůze výboru pro rok 2014. Co k tomu dodat.....asi nic…každý at si udělá svůj obrázek.......

Na členské schůzi DK 19.7. 2015 jsem žádala, aby mi bylo toto vysvětleno, nebotˇ mi z toho celkem jasně vyšla domněnka a podezření, že výbor DK změnil podmínky pro rok 2014 až na základě mého zveřejnění a i nesouhlasu členů s touto změnou, což jasně mimo jiných věcí vyjádřili i v petici zaslané předsedkyni DK v květnu 2015.

Vysvětlení jsem na schůzi nedostala....­.naopak mi bylo řečeno hlavní poradkyní, že bych si body mohla počítat sama, když jsem k ní přistoupila a chtěla ji doložit vytištěné maily s paní předsedkyní ohledně Top dalmatina, tak na mě jen vyjekla cituji …" CHCETE MNĚ NAFACKOVAT PANÍ DOKTORKO?....­.........A NE­BOJTE.......ZA­SE JSTE VŠE VYHRÁLA........" Myslím, že opravdu jsem daleka toho, abych někoho veřejně fackovala, reakce paní hlavní poradkyně byla opravdu velice zarážející...­.....Po tomto extempore přečetla hlavní poradkyně výsledky soutěže " TOP DALMATIN 2014 " s tím, že ATILLIO DI ASSONANZA je TOP MALE 2014 a ABSOLUTNÍ VÍTĚZ tedy TOP DALMATIN DK ČR 2014 ( potřetí za sebou), Argo Di Assonanza je Vice Top male 2014 a Argia Di Assonanza obsadila 4. místo v soutěži Top fena DK ČR.


Myslím, že každý jistě chápe, že po této tahanici se těžko můžeme z výsledků Top dalmatina 2014 našich odchovů radovat!! Takže prezentujete plemeno nejen v zahraničí ale i doma, ATILLIO DI ASSONANZA se 2 roky po sobě umístil i v soutěži TOP DOG ČMKU – 2013 BIG 4, 2014 BIG 3 a nakonec jste svědkem a i účastníkem výše uvedené šarády........

C.I.B. ATILLIO DI ASSONANZA


" TOP DALMATIN DK ČR 2014 – ABSOLUTNÍ VÍTĚZ"!! (3 roky po sobě!!)

" TOP MALE DK ČR 2014"!! (2 roky po sobě!!)


Přidat komentář

Reagovat na příspěvek od: Liana, Asso

Ano Lenko smutné čtení.......ale alespoň jedna pozitivní věc, že toto byl signál pro vedení, že doba, kdy si budou bezmezně vládnout, nebude nic platit a budou dělat z lidí " hlupáky " , se pomalu ale jistě chýlí ke konci........Jinak moc děkujeme za gratulaci!!

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

30. července 14:25 | Lenka ŽeleznáReagovat

Tak nevím, spíše smutné čtení, ale nenechte se otrávit....Moc gratuluji a přeji hezké dny a především, hodně zdraví....

30. července 18:13 | Liana, AssoReagovat

Ano Lenko smutné čtení.......ale alespoň jedna pozitivní věc, že toto byl signál pro vedení, že doba, kdy si budou bezmezně vládnout, nebude nic platit a budou dělat z lidí " hlupáky " , se pomalu ale jistě chýlí ke konci........Jinak moc děkujeme za gratulaci!!