Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

CACIB LITOMĚŘICE - 25.5.2013

ATI CAC, CACIB, CAC ČMKU, BOB, res. BIG !!

.


Ráno vyjíždíme v 6,45 z Prahy za silného deště , teploměr ukazuje dvanáct stupňů :-(, no vduchu si říkám … " nic moc teda ".

Celé naše trio – Argi, Ati a Archie – je ale v autě ve skvělé náladě a těší se, že zase vyráží na výstavu.

Při příjezdu do Litoměřic kolem 7,45 hod je ale najednou po dešti a není ani velká zima. To nám ihned zvedá náladu a vyrážíme s pejsky ke kruhu, kde už jsou utábořeni Kelnarovi.

Proběhne chvilková porada, jestli postavit stan nebo ne.....ale nakonec naše ženská část rozhodla, že postavíme dokonce 2 stany :-).....pro případ velká vody :-) Takže stany postaveny, následuje krátké procvičení s pejsky v kruhu a můžeme v klidu čekat na posuzování ( před dalmatiny jde 40 bíglů ).

Postupně se naše parta rozšiřuje o Anetku s Pavlem a Andym. Krátce po deváté přichází i Kuba, který od rána bavil účastníky výstavy svojí originální " tematickou " taškou, která sklízela opravdu neuvěřitelný úspěch jak mezi vystavovateli, tak mezi diváky a pobavila široké okolí s tím, že musel i pozovat pro foto na památku :-)).

.

Všichni jsme od rána ve skvělé náladě, čas nám rychle ubíhá a než jsme se nadáli, začíná posuzování dalmatinů.

Posuzuje paní rozhodčí Lenka Frnčová .

Její posuzování je jako vždy velice pečlivé a na vysoké profesionální úrovni. Nejenže hlasitě diktuje posudky, ale v závěru ještě každého pejska veřejně zhodnotí jak pro vystavovatele tak pro diváky kolem kruhu,a to vše s noblesou jí vlastní.

První z našich nastupuje Atillio ve třídě otevřené .

GCh. ATILLIO DI ASSONANZA

třída: otevřená 5/6

  • Výborný 1, CAC, CAC ČMKU, CACIB, BOB, res. BIG !!

Ati má svůj den, prezentuje se skvěle jak v postoji tak i v pohybu, takže jsem tam téměř zbytečná :-).Při veřejném hodnocení paní rozhodčí nešetří chválou a Ati tuto třídu nakonec vyhrává .

Ati si ale získal i některé přihlížející kolem kruhu, kteří posuzování třídy otevřené sledovali,kteří mu fandili a tipovali ho sami na vítěze třídy , což nám řekli, když jsme kruh s Atim opouštěli :-) Byl to úžasný pocit . Velká gratulace Tomášovi !

.

Není ale moc času, protože

nastupuje Archie se mnou a Andy s Anetkou to třídy šampionů.

Ch. ANDINO DI ASSONANZA

třída: šampionů 3/4

  • Výborný 1, CAC, res. CACIB

Andy s Anetkou jsou již opravdu skvělý tým a třídu šampionů zaslouženě vyhrávají a tím získávají předposlední CAC ke splnění podmínek český šampion krásy. Velká gratulace Anetce a Pavlovi.

.

Ch. ARGO DI ASSONANZA

třída: šampionů 3/4

  • Výborný 2, r. CAC

Archie měl od rána skvělou náladu až rozvernou :-) Takže si na mě v kruhu i vyskakuje a musím ho usměrňovat :-)

Ale při samotné prezentaci je to už zase ten známý snaživý Archiek :-) až na to, že si při prvním kole běhu poskakuje a cválá :-) a tak běžíme dvakrát.

I Archie si odnáší krásný posudek a nakonec končí druhý za bráškou Andym , kterému vítězszví z celého srde přál , a který byl dnes opravdu lepší hlavně v pohybu !!

.

Tak a je tu nástup o CACIBA, bráškové Ati a Andy mezi sebou, v pořadí již několikátý sourozenecký boj o CACIBA na další výstavě, kluci fakt válí !!!

Paní rozhodčí si pejsky prohlíží znovu v postoji a v pohybu a CACIB získává ATILLIO ( jeho sedmý CACIB ve 26 měsících ze čtvrté země ),

.

Andy získává res. CACIB v soutěži proti pejskovi s res. CAC ze třídy otevřené ! Velká gratulace Anetce, odvedli spolu opravdu skvělou práci.

.

Tak a nastupují feny třída otevřená a tedy naše malá princezna :-)

Ch. ARGIA DI ASSONANZA

třída: otevřená 4/4

  • Výborný 1, CAC, CAC ČMKU, CACIB !!

Výborná 1, CAC, CACIB a plní podmínky pro titul " ČESKÝ ŠAMPION " a nově je čekatelem šampiona čmku !!

Naše malá byla tentokráte proti CACIBU v Praze při prezentaci opravdu disciplinovaná a odměnou ji bylo moc pěkné hodnocení od paní rozhodčí . Věděla jsem ale velice dobře, že to nic neznamená, protože i ostatní fenky ve třídě otevřené byly moc pěkné.

Nakonec se ale štěstíčko přiklonilo k nám, když se v samotném závěru rozhodovalo mezi Argi a její kamarádkou Arlin od Míly, a naše malá se stává vízězkou třídy otevřené a současně tak plní podmínky pro titul " ČESKÝ ŠAMPION ". JUPIIIÍÍÍÍÍ !!!!!!

.

.

Tak a nastupujeme o CACIBA.......

Nestačím se v kruhu divit , jak mě naše malá tentokráte poslouchá a opravdu se moooc snaží . Obě se maximálně soustředíme, abychom se předvedly co nejlépe a je to tu !!! naše malá princezna získává i CACIB !!! a stává se nově čekatelkou šampiona ČMKU , ale současně získává i pátý CACIB ze třetí země !!! , ale nesplňuje ještě časovou podmínku pro titul interšampion . Máme z toho neuvěřitelnou radost !

.

Nástup o BOB.

Takže Ati se mnou, Argia se Zdenkem a dále ještě nejlepší mladý a nejlepší veterán.

Paní rozhodčí odchází od nás k divákům a vybírá s nimi nejlepšího v plemeni a opět hlasitě zdůvodňuje a hodnotí nastoupené adepty pro titul BOB . A v samotném závěru říká pro nás tu nejkrásnější větu …" Přeju si , aby mě v závěrečkách doprovázel CACIB pes " ..... a tedy náš ATILLIO !! JUPÍÍÍÍ !!

Moje neskutečná radost a velké poděkování od nás paní rozhodčí Lence Frnčové za všechna ocenění našich pejsků a za tento titul nejvyšší pro našeho úžasného " TYGŘÍKA ".

.

A nakonec v závěrečkách ATILLIO res. BIG !!!!!! od MVDr. Františka Šimka .

Až do samého závěru nám fandili Kelnarovi a mnoho dalších přátel od jiných plemen .

Byl to další fantastický den Assonanza dalmatínků !

Velká gratulace všem ! Anetce, Pavlovi a samozřejmě Tomášovi.


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

27. dubna 13:55 | FkoBVReagovat

Medication information. Cautions. buy pregabalin no prescription in the USA All information about meds. Get now.