Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

TOP DALMATIN 2014 - a naše poslední vyjádření!

Poslední info k této VÝBOROVÉ ŠARÁDĚ zvané " TOP DALMATIN 2014 " a jak se říká " JEDEME DÁL"! . 

Podmínky pro tuto soutěž od r. 2014 schválila členská schůze (9.3. 2013) z důvodu větší objektivizace soutěže se snahou pokud možno vytvořit stejné podmínky pro všechny…tedy bez zahraničních výstav s vyjímkou Světové výstavy, Evropské výstavy a Wafdal.

Do roku 2013 se jedincům počítaly všechny výstavy, tedy zahraniční a české, bodování bylo dle vlastní tabulky DK, tedy byl velký rozdíl v počtu absolvovaných výstav, pokud někdo jezdil zahraničí hodně. Zde si dovolím připomenout, že je velký rozdíl jezdit do ciziny, kde je konkurence 1–5 v plemeni, nebo do zahraničí s konkurencí 20–80 psů! v plemeni. Navíc v ČR se jedinci mohou nejen prezentovat doma, ale současně si zasoutěžit i vzájemně mezi sebou. Pokud někdo jezdí většinu výstav v ČR bez rozdílu rozhodčích, jistě to podá objektivní info o kvalitě psa i jeho úspěších.

ČLENSKÁ SCHŮZE 9.3. 2013 tedy schválila NOVÉ PODMÍNKY této soutěže od sezony 2014! :

  • TOP DALMATIN se bude bodovat dle tabulky ČMKU PES ROKU a jen z českych výstav (jak je to běžné v zahraničí), plus se mohou započítat body (dle stejne tabulky) ze Světové výstavy, Evropské výstavy ze zahraničí nebo WAFDAL.

Proč právě tyto zahraniční výstavy? Jako podpora chovatelům a vystavovatelům, kteří prezentuji český chov právě na těchto prestižních vystavach.

Dalmatin klub ČR by měl jistě sám podporovat prezentaci svého plemene co nejvíce zde v ČR. TAKTO TO BYLO I PREZENTOVÁNO NA ČLENSKÉ SCHŮZI (9.3.2013) A S TÍMTO ČLENOVÉ SOUHLASILI HLASOVÁNÍM a tak to stojí i v ZÁPISE Z TÉTO SCHŮZE vyvěšeném V SEKCI PRO ČLENY NA WEBU DK ČR!

A TED PŘIJDE 25.1.2015!, SCHŮZE VÝBORU A PODMÍNKY PRO TOP DALMATINA 2014 ZNÍ : maximálně 6 nejlepších výstavních úspěchů z výstav ČR a zahraničních výstav jakýchkoliv, tabulka se ponechá postaru a kdo má nejvíc bodů je Top dalmatin dle jednotlivých kategorií.

Takže každému je jasné, kdo jezdí zahraniční výstavy s nízkým počtem jedinců v plemeni, tak snadno dosáhne vynikajících úspěchů a tedy i vysokých bodů a to je ta

NYNĚJŠÍ NEJVĚTŠÍ OBJEKTIVIZACE, KOREKTNOST A SPRAVEDLNOST SOUTĚZĚ " TOP DALMATIN". A KDYŽ POMINU SKUTEČNOST, ŽE TATO PRAVIDLA VÝBOR STANOVIL JASNĚ PROTI PRAVIDLŮM JAKÉ SCHVÁLILA ČLENSKÁ SCHŮZE, TAK SI JE DOVOLIL SCHVÁLIT JEŠTĚ ZPĚTNĚ PRO JIŽ UKONČENOU SEZONU 2014, tedy výsledky výstav všech jedinců jsou již dané :-o) !

Děkujeme všem za podporu a že není malá! :-)


Přidat komentář

Reagovat na příspěvek od: Eva

No příště třeba dodatečně schválí, že do Top dalmatina se mohou zpětně přihlásit i medvědi, vlci a Číňani:-)

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

23. dubna 23:01 | MsyQSReagovat

Medication prescribing information. Drug Class. how to buy lyrica online in USA Best what you want to know about medicine. Read information now.

30. ledna 22:29 | EvaReagovat

No příště třeba dodatečně schválí, že do Top dalmatina se mohou zpětně přihlásit i medvědi, vlci a Číňani:-)

31. ledna 11:19 | Liana, AssoReagovat

:-))))

30. ledna 17:30 | Tomáš A+AReagovat

Ne, tady není o čem ... ¨ Stačí se podívat. kdy se "vítězi" přestalo definitivně dařit na českých výstavách (cca polovina roku) - no a pak ve 3"myslivnách" uzrál názor - tudy cesta nevede, tak to doženeme v zahraničí, Vivat Romania, Slovakia, Polonia :)) jo,to sedí - kor když ostatní mamlasové dál pojedou podle "počítají se jen české výstavy, to je pro prezentaci českých Dalmatinů hlavní,," ha,ha, my vám všem pak ukážeme zdvižený prostředník ! No, přišel čas ptát se - stálo vám to za to ?? Reakce ze zahraničí jsou jednoznačné. "WTF ?"