Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

Slavnostní vyhlášení TOP DOG ČR a Šampion šampionů 2014!!

Připravujeme, fotky brzy, nově vloženo nádherné video od Jitky Svobodové (TOPdog)

Včera jsme zažili úžasnou atmosféru při slavnostním vyhlašování celoroční soutěže ČMKU " TOP PES 204", kde se náš Atillio umistíl již druhý rok posobě a tentokráte získal nádherné třetí místo v FCI skupině VI. (loni byl čtvrtý). Naše velká gratulace a poděkování za péči Tomášovi!

Nádherné video od Jitky Svobodové (TOPdog) ze slavnostního vyhlášení TOP DOG CZ 2014

Slavnostní vyhlášení celoroční soutěže " TOP PES 2014" v Top hotel Praha 10.1.2014.

ŠAMPION ŠAMPIONŮ 2014!!

Odpoledne se pak oba kluci zúčastnili soutěže " Šampion šampionů 2014", kde Atillio postoupil z dalmatinů do druhého kola FCI skupiny VI. V prvním rozstřelu skupiny VI. mu byl za soupeře krásný rhodéský ridgeback, který FCI skupinu vyhrál. Tím jsme byli vyřazeni z dalších bojů. Tento systém je velmi zábavný, soutěž má pro diváky velký spád, je také hodně o štěstí a náhodě jaké dvojice dle losů stojí proti sobě. My jsme si tentokráte hned v prvním kole vylosovali vítěze skupiny FCI VI! :-)) Ati se jako vždy krásně prezentoval a mnoho diváků mu fandilo, což nám udělalo velkou radost! Jsme moc rádi, že jsme se již třetí rok posobě této slavnostní akce zúčastnili!

Archie tentokráte v rámci otrkávání nastoupil v prvním kole skupiny VI. s Davidem a zvládli to parádně! Fotečky uvidíte. :-)


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář