Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

TOP DOG ČR 2014 - ATILLIO DI ASSONANZA v FCI VI. - 3.místo!!

přejít na sekci Atillio Di Assonanza, chovný pes
(doplněna sekce zdravotní testy a šampionáty)

Včera 16.12.2014 ČMKU zveřejnilo výsledky celoroční soutěže " TOP DOG ČR 2014" , kde naše chovatelská stanice díky Atimu zaznamenala další velký úspěch. Po loňském 4. místě v FCI sk. VI. si tento rok ještě o jednu příčku polepšil a je z toho naprosto fantastické 3.místo! Slavnostní vyhlášení proběhne 10.1.2015 v Top hotelu Praha v rámci soutěže " Šampion šampionů 2014".

Naše velká gratulace Tomášovi! Velké poděkování všem rozhodčím, od kterých Ati získal v průběhu roku taková krásná ocenění! Moc si toho vážíme!

Jsme na našeho " tygříka" velmi pyšní, nebotˇpřestože tu v Čechách má cestu trnitou a víme, co se děje v zákulisí, kdy se jde až tak daleko, že se někteří neštítí ho pomlouvat před samotnými rozhodčími před výstavami…, tak náš hnědák od výstavy k výstavě, od rozhodčího k rozhodčímu, doma i v zahraničí dokazuje, že má co ukázat a že se prostě líbí!! Jen tak dál!!

stejně jako loni Ati nejlepší dalmatin v této soutěži!


komletní výsledky zde

ATILLIO ASSONANZA


  • TOP DOG ČR 2014 v FCI VI. – 3. místo!!

A svým " fanouškům" Atillio vzkazuje: ............ " Což takhle začít bojovat fair play???? "


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

21. prosince 20:53 | Tomáš A+AReagovat

Musím k výsledkům připojit komentář - s plným respektem k vítězům a se vší skromností :) Zástupci plemen na 1. a 2. místě mají naprosto unikátní podmínky pro skórování v této soutěži - počet, ve kterém soutěží na výstavách, je menší než počet prstů jedné ruky..a to ještě hodně nešikovného truhláře. Jinými slovy, co výstava to prakticky jistý plný počet bodů (poitevin většinou sám), resp. alespoň z 50% u porcelainů (kde jezdili 2 až 3). O prvních dvou místech bylo fakticky rozhodnuto předem - a tím se nechci v žádném případě dotknout vystavovatelů těchto plemen, tak to prostě je. Atillio tak obsadil nejvyšší možné místo, které zůstalo "zbytku světa" sk.6. Velký dík, Liano :)