Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

CACIB OBERWART (A) + CAC SZOMBATELLY (Hu) 12.7.2014

připravujeme

ARGO DI ASSONANZA dokončil v Oberwartu svůj další dospělý titul " Rakouský šampion krásy " a v Szombatelly získal svůj předposlední CAC na další titul " Grand šampion Madarska".

ARGO DI ASSONANZA


CACIB OBERWART (A) 12.7.2014

rozhodčí: A. Popantonova (BG)

třída: otevřená (3/2)

  • Výborný 1, CACA
  • nově Rakouský šampion krásy!

Tímto Argo dokončil svůj devátý dospělý titul ve věku 3 let a 4 měsíců. Naše velká gratulace pyšnému majiteli Tomášovi!

Argo Di Assonanza nově " Rakouský šampion krásy".


CAC SZOMBATELLY (Hu)12.7.2014

rozhodčí: Anna Brankovics (SRB)

třída: šampionů (2/2)

  • Výborný 1, CAC

V Szom­batelly získal svůj předposlední CAC na další titul " Grand šampion Madarska" ( Titul, pro který nesplnil podmínky ještě žádný dalmatin z českého chovu. Nebýt toho, že jsme se museli neočekávaně vrátit ze Szombatelly již v sobotu, byla velká šance, že by tyto podmínky pro tento titul splnil již v neděli. Takto si bude muset ještě chvílu počkat. Podmínky pro tento titul jsou mnohem přísnější, jak v ostatních zemích…je třeba získat ze třídy šampionů 4× CAC a 1× BOB, to vše po přiznání titulu " Madarský šampion". ) Posuzování této paní rozhodčí bylo opět velmi přísné, zadáno mnoho VD a výborných bez titulu, konkurent Arga v šampionech si odnesl známku VD2. O to jsme ještě více na našeho Archieho pyšní!

Tento víkend nás od pátku provázely velké komplikace, takže jak v Oberwartu tak v Szombatelly jsme byli pod velkým tlakem a projevilo se to zejména na koncentraci našeho Archieho, který v Oberwartu bojoval o CACIB s francouzským dalmatinem, který nakonec CACIB získal a náš Argo vzhledem k neposlušnosti v dalších chvílích si neodnesl ani res CACIB. Res. CACIB nakonec získal vítěz třídy šampionů, který byl v boji o CACIB dán zpočátku stranou od paní rozhodčí, nebotˇ do bojů o CACIB si vybrala francouzského dalmatina a našeho Archieho, který se paní rozhodčí od začátku velice líbil, škoda no.......měl jistě navíc, ale vynikající prezentace je základ úspěchu a ta nám v soutěži o CACIB chyběla!


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

27. dubna 21:55 | HwmNHReagovat

Medicine information for patients. What side effects can this medication cause? lyrica w/out prescription in US All trends of medicament. Read information here.