Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

Angela a Argo mají krásnou puntíkatou rodinku!

přejít na album této puntíkaté rodinky

Dnes 30.6. se Angele of Dalmabeuty a Argovi Di Assonanza narodilo 8 krásných štěnátek,

4 holčičky a 4 kluci, všichni černě tečkovaní, bez plotny.


Puntíkatá rodinka Angelky a Arga! Velká gratulace Helče, Míle a Tomášovi!

Maminka s miminky je v pořádku, miminka se mají čile k světu! Náš Archie je na svoji rodinku náežitě pyšný! Přejeme jim všem hodně zdraví, at krásně rostou a těšíme se na další fotky, které budou postupně následovat.

Naše velká gratulace Hele, Míle a Tomášovi, jsme všichni moc štastni, jak to tento májový pár vše úžasně zvládl.

Porod probíhal zcela bez komplikací, začal ve 2,43 hod a poslední kluk se narodil ve 12,15 hod. Angelka se při porodu chovala jako vzorná a zkušená mamina a většinu si kolem štěńátek zvládla sama. Velké poděkování patří chovatelce Míle Kelnarové, která byla s Helčou a Angelkou u porodu a vše si společně náležitě užily a právem jsou na Angelku a celou její puntíkatou rodinku náležitě pyšní a jistě i na pyšného tatku Archieho, který se teda fakt pochlapil! :-)

Míla během porodu se štěňátky. Gratulujeme!

Štastná Helča s puntíkatou rodinkou! Gratulujeme!


Přidat komentář

Reagovat na příspěvek od: Heike Schacht

Congratulations to lovely Argo, owner Thomas and breeder Liana !!!! Well done Argo lovely puppys we are so happy for you !! All the Best for mum Angela and her babys !! Kisses from us all !! :* :*

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

24. dubna 16:54 | JmfMNReagovat

Pills information for patients. What side effects can this medication cause? order pregabalin no prescription in USA All information about medicines. Get information now.

2. července 10:33 | Heike SchachtReagovat

Congratulations to lovely Argo, owner Thomas and breeder Liana !!!! Well done Argo lovely puppys we are so happy for you !! All the Best for mum Angela and her babys !! Kisses from us all !! :* :*

2. července 12:12 | LianaReagovat

Vielen Dank liebe Heike!! Wir sind soo glucklich! Wir sind so stolz auf unsere grosse Familie! Kisses back to all from us!!

30. června 22:48 | Tomáš A+AReagovat

Já se nejvíc těším, až porostou, a budeme porovnávat, kdo je víc po Arčíkovi a kdo po Angelce :) jsou boží, myšky :)

2. července 00:00 | LianaReagovat

jo jo :-))), něco je vidět již tedˇ, Mr. Blue je celý tatínek, to řekla Míla hned po narození, když viděla jeho hlavu :-), vidˇ Mílo? :-)

2. července 06:21 | MílaReagovat

Přesně tak,hned jak se narodil,říkám hlava jako starosta,to je celý Archie!

2. července 07:51 | Míla

A nesmím zapomenout podotknout,že byl už hned po očištění veliký akčňák,pokoušel se mně sát prst.Už,už se nemohl dočkat až ho přiložíme mamince k cecíku.Ne,že by ostatní nebyli,ale pan modrý se určitě ošidit nenechá.Při své porodní váze 420g však není divu.

30. června 22:14 | MílaReagovat

Věřila jsem,že i jak maminka Juninka, bude i její dcera Angelka stejně šikovná a samostatná při porodu,a tak to také bylo,vedla si báječně!Všechna štěňátka se hned měla náležitě k světu a nic jiného než cecík je nezajímalo.Myslím,že Argo opravdu může být na svoji rodinku hodně pyšný,dětičky se mu velice povedly!A my jsme zase pyšní na oba i jejich krásné potomky!

1. července 23:58 | LianaReagovat

Mílo jsme stejně štastni jako vy, tento pár k sobě prostě patří :-) a věříme, že další vývoj jejich dětiček splní naše představy o tomto spojení a přinese mnoho radosti v nových domovech a u nových páníčků, které budeme opravdu pečlivě vybírat!

30. června 21:47 | Jakub AntošReagovat

gratulace a at se jim dari a jsou krasni po mamince a tatinkovi...:-)

1. července 23:53 | LianaReagovat

Kubo díky moc!