Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

Angelka je březí!! Náš Argo bude tatínkem! :-)

Mame velikanskou radost! Angelka a Argo (Archie) cekaji miminka!

přejít na www. DalmaAngel

Štěnátka by se měla narodit začátkem července, rezervace a bližší info možné na mailové adrese: smidova511@seznam.cz

Byla to laska na 1. maje, samotne kryti bylo velice spontanni a naprosto prirozene, presto jsme s velkou pokorou cekali na vysledek dnesniho ultrazvuku ve 30. dnu brezosti..... Priroda je nevyzpytatelna­...... o to vetsi radost jsme dnes vsichni meli! Krasni predstavitele plemene dalmatin, kteri k sobe naprosto v typu pasuji! Krome exterieru ma toto spojeni zde naprosto vyjimecnou krevni linii s predpokladem narozeni zdravych krasnych miminek! Staci kouknout z jakych vrhu pochazeji rodice budoucich miminek, Angelka a Archi! Nemame zapotrebi zatajovani zadnych zdravotnich nalezu u rodicu v rodokmenu, ktera se " nehodi " zverejnovat!!! ( nejen vysledky rtg kycli, loktu, ale i prenasectvi genu pro zlutou barvu).

Brzy prineseme dalsi informace…


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

25. června 13:37 | Martina M.Reagovat

Takže nevadí,že otec Angely nemá vyšetření sluchu???

30. května 23:43 | helčaReagovat

ségry drží pospolu děkujeme

30. května 21:40 | AffruškaReagovat

Blahopřejeme oběma puntíkům i jejich páníčkům k radostné zprávě a těšíme se na další podobné.Máme z Vás velkou radost!!!

29. května 22:41 | Helča Angelka EdičekReagovat

Lianko, děkuji ti za nádhernou prezentaci, podporu. Jsem štastná, že tatínek štěňátek mohl být krásnej Arčík, kterého jsem měla vybraného už když byla Angela malá a tebe jsem znala jen jako skvělou kamarádku mé chovatelky Míly Kelnarové, které si vážím stejně jako tebe. Děkuju moc za všechno a věřím, že těch úspěchů radostí a společných chvil bude ještě hodně.

29. května 22:40 | MílaReagovat

Jsme moc šťastní,že to Angelce a Archiemu vyšlo!Jsou opravdu jedineční a výborně se k sobě hodí.Už se těšíme všichni na miminka.Dokonce i babička Juninka byla dnes nějaká hodně veselá,že by tušila?Velká gratulace Tobě i Tomášovi!!!