Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

CACIB OFFENBURG (D)

Captain Pepper of Haddon Hall – " Ortenau-Jugend-Sieger"
( Atillio Di Assonanza x Natya von Sierion )

  • V1, JCAC VDH/ JCAC Club při debutu ve třídě mladých (5/5). Velka gratlace Ute a Heike!

Na tuto výstavu jsme se vydali krátce po návratu z Cruftu, abychom mohli shlédnout prezentaci dalšího Atiho syna Peppra při jeho debutu ve třídě mladých. A stalo se neskutečné, po týdenní pauze, kdy na výstavě excelovali v Recklinghausenu Atiho děti Cleo a Costa Rico, vyhrál třídu mladých tentokráte v Offenburgu v konkurenci 5/5 také Pepper. Jsme opravdu náležitě pyšní, že Atiho děti jsou takto úspěšní na výstavách v Německu. Tři z vrhu při svém debutu ve třídě mladých jsou ověnčeni prvními tituly získané v početné konkurenci. Jen tak dál!

CAPTAIN PEPPER of HADDON HALL
(GCh. Atillio Di Assonanza x Natya von Sierion)

rozhodčí: ing. L. Jančík (Cz)
třída: mladých (5/5)

  • Výborný 1, JCAC VDH/ JCAC Club
  • při svém první startu čekatel Německého šampiona mladých VDH a klubového šampiona mladých!

CAPTAIN PEPPER of HADDON HALL

ARGO DI ASSONANZA

rozhodčí: ing. L. Jančík (Cz)
třída: šampionů (5/6)

  • Výborný 3 (5/6)

Archie se postavil mezi samé německé šampiony VDH, takže mu stačilo i druhé místo k dokončení šampiona VDH. Bohužel štěstí mu tentokráte nepřálo a chyběl mu opravdu jen malý krůček. :-) Navíc mezi prvními třemi místy se dlouho rozhodovalo, nakonec se ale štěstí od nás odvrátilo. Nicméně si Archie odnesl jako vždy od tohoto pana rozhodčího fantastický posudek, což nás velice těší, kde vyzdvihl Archieho krásnou hlavu, tělo, vynikající úhlení a pohyb! Posudek má prostě bezchybný. :-)

ARGO DI ASSONANZA

ARGO DI ASSONANZA

ATILLIO DI ASSONANZA

rozhodčí: ing. L. Jančík (Cz)
třída: otevřená (7/7)

  • Výborný 4

Také Atillio si odnesl excelentní posudek jako vždy od tohoto pana rozhodčího a zde přiznám, že čtvrté místo Atiho bylo pro nás velké zklamání. :-) Zejména když si vzpomeneme, jak Atillio vyhrál letos v Norimberku třídu šampionů v silně zastoupené třídě 6/6 u přísného pana rozhodčího Ake Cronandera ze Švédska, bývalého chovatele dalmatinů! Ale tak to je život a doufáme, že příště to bude zase lepší. :-)

Zde pro připomenutí úspěch Atiho v Norimberku 2014 přejít na CACIB Norimberk 2014

Třída otevřená (7/7)

ATILLIO DI ASSONANZA

Zažili jsme krásný den, kdy jsme se velice těšili z spěchu Atiho syna Peppra! Popovídali jsme si s mnoha přáteli z Německa, na které se vždy velice těšíme. Velice nás potěšil pan vedoucí kruhu, který za námi osobně přišel s tím, že by nás velice rád viděl na jeho klubové výstavě v Gunningenu, že máme opravdu krásné psy. :-) Tak to nám udělalo opravdu velkou radost!


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

28. dubna 18:58 | VvwDPReagovat

Pills information. What side effects can this medication cause? where to get lyrica without rx in Canada Everything trends of meds. Read here.