Česky - English

Vítejte na stránkách chovatelské stanice Assonanza

2x CACIB WELS (A) 8.-9.12.2013

připravujeme

Assonanza dalmatínci zakončili svojí výstavní sezónu 2013 v rakouském Welsu a to tedy opravdu famózně v silné konkurenci dalmatinů z Německa, Rakouska, Itálie a z ČR.

Atillio nově " Rakouský šampion krásy ", Argia zahajuje svoji cestu za tímto titulem!! V neděli Ati druhý nejlepší pes plemene a Argia druhá nejlepší fena plemene!! 

A takto se snámi radovali kamarádi a přátelé :-) 

přejít na fotogalerii 2× CACIB WELS 7.-8.12.2013

Atillio při své první šanci splněním časové podmínky dokončil již pátý!! dospělý šampionát (Ch Cz, GCh Cz, Ch ČMKU, C.I.B.), tentokráte " Rakouský šampion krásy " a je tedy již multišampion a to vše ve věku 2 let a 8 měsíců přejít na souhrn Atillio Di Assonanza!! Skvěle tygříku a naše velká gratulace Tomášovi. Argia startovala pouze v neděli a i ona v konkurenci krásné feny z Německa vyhrála třídu šampionů a zahájila svoji cestu za titulem " Rakouský šampion krásy ".


Fotka těsně po vítězství ve třídě otevřené (6/6). Naše veliká radost, nebotˇv tomto momentě vím, že Ati je čertsvý " Rakouský šampion"! Podařilo se mu vyhrát třídu před krásným psem ch. Z. Halper – Dalmino only one, který den předtím získal BOB a BIG.


Tím naše úspěchy v neděli ale neskončily. :-D Atillio se stal i druhým nejlepším psem plemene v konkurenci 13 psů (res. CACIB) a jeho sestra Argia druhou nejlepší fenou plemene v konkurenci 7 fen (res. CACIB). Jedním slovem Wowwww!!!!


CACIB WELS 8.12. : Ch. Argia Di Assonanza – Exc. 1, CACA, res. CACIB = druhá nejlepší fena plemene

I sobota byla pro Assonanza dalmatínky velice úspěšná, startovali pouze Ati a Archie. Ati ve třídě otevřené (7/7) získal res. CACA a jeho bráška Argo ve třídě šampionů (6/6) také res. CACA.

Myslím, že k těmto víkendovým výsledkům našeho týmu není třeba co dodat..... :-)

Naše velká gratulace Tomášovi a poděkování za jeho péči, kterou klukům dává!

A zde přinášíme výsledky z obou dnů.

CACIB WELS (A) 8.12.2013

rozhodčí Cochetti Francesco (I)

vysvětlivky : V= výborná, SG= velmi dobrý, gut = dobrý, vp = nadějný, vvp = velmi nadějný, o.b.= bez ocenění, V1 o T = výborná bez titulu, V2 o T = výborná 2 bez titulu, disq. = diskvalifikace

CACIB WELS (A) 8.12.2013


CACIB WELS (A) 7.12.2013

rozhodčí: Hana Ahrens (A)

CACIB WELS (A) 7.12.2013


Assonanza team :-))


Přidat komentář

Děkujeme, že vaše komentáře budou slušné, nebudou pohoršovat a nebudou obsahovat žádné příspěvky,
které by porušovaly zákon.

Přezdívka *
Komentář *
Odeslat komentář

21. dubna 15:07 | TruOLReagovat

Drugs prescribing information. Cautions. buying generic pregabalin no prescription in the USA All what you want to know about drugs. Get here.

10. prosince 11:10 | ZuzanaReagovat

Velice výstižné a pravdivé. Zloba a závist nezná mezí. Moc gratulujeme !!!

9. prosince 18:30 | JanaReagovat

Moc gratuluji. Krásné úspěchy,správná odpověd pro ty chovatelky i nechovatelky,které před týdnem volaly po objektivních rozhodčích:o)

8. prosince 20:29 | Tomáš A+AReagovat

No a já zas děkuju za (tradičně) dokonalé předvedení ! I když jsem tam nebyl, tak o tom nemám nejmenší pochyby ;-) Tvoje nasazení je neskutečný - a výsledky tomu odpovídají.

8. prosince 21:00 | Liana, AssonanzaReagovat

Díky moc Tome:-)), no kluci jsou prostě skvělí! Vždy je co zlepšovat, ale při jejich temperamentu to je někdy pěkný záběr:-D.